Igennem hele virksomhedens 25 årige levetid, har vi indsamlet viden og erfaringer med det at bygge. Det er denne erfaring vi nu tilbyder vore kunder. Dermed kan vi rådgive vore kunder på bedste vis, og levere en optimal løsning i en rigtig god kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

Vi udfører alt slags tømrerarbejde lige fra nybyggeri, nyt tag, tilbygninger, større renoveringer, udskiftning af døre og vinduer, renovering af køkken, nye lofter, nye gulve, terrasser, energioptimering etc. Vi påtager os også gerne rollen som hovedentreprenør såfremt kunden ønsker dette.

Vi er certificeret energivejleder – da en af vore medarbejder er uddannet energivejleder, og vi kan derfor rådgive omkring hvor der skal sættes ind for at reducere energiforbruget, samt økonomien i dette.

Vi prioriterer godt arbejdsmiljø højt og sørger for at efteruddanne vore folk i de nyeste arbejdsmetoder og materialevalg.

Kvalitetssikring er en naturlig del af vort arbejde. Vi fotodokumenterer vigtige detaljer og arbejdsprocesser i byggeprocessen og reducerer risikoen mod fejl og mangler. Skulle uheldet være ude, og der opstår problemer, vil fotodokumentationen være med til at fejlfinde årsagen. Vort medlemskab af Dansk Byggeri sikrer at private kunder i sådanne tilfælde er dækket af en garanti på kr. 100.000.​