Triers Tømrer & Snedker ApS blev grundlagt i 1989 af Ib Trier.

I 2016 gik Michael Trier ind i firmaet, og har pr. 01-10 - 2020 overtaget alle anparterne.

Firmaets adresse er Kohaven 21, hvor administration og værksted er placeret. I værkstedet har vi en veludstyret maskinpark med bl.a. kehlemaskine, rundsav, tykkelseshøvl, afretter, fræser og tappemaskine.

Firmaet har i dag 7 medarbejdere. Ud over ejeren består medarbejderstaben af 6 tømrersvende, 1 lærling samt hver mandag og tirsdag har vi en ung mand fra  CUBA Kerteminde, der hjælper med forfaldent arbejde på værkstedet.​

Virksomheden påtager sig et ansvar for at sikre uddannelsen af gode håndværkere ved løbende at uddanne nye lærlinge. Vi påtager os også gerne et socialt ansvar og dette udmyntes bl.a. i at virksomheden samarbejder med kommune og jobcenter, og stiller sig til rådighed når personer skal ud i arbejdsprøvninger og afklaringsforløb for jobcenteret. Virksomheden tilbyder sig også som praktiksted for SDE (Syddansk Erhvervsskole) samt som erhvervspraktiksted for folkeskoleelever (7-10 klasse)

Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri og dermed har vi ordnede forhold for vore medarbejdere. Vi er dækket af bygningsoverenskomsten, og det sikrer medarbejderne ordentlige løn- og arbejdsforhold.
I medlemsskabet hos Dansk Byggeri er kunderne også dækket af en garanti på kr. 100.000 såfremt der skulle opstå fejl og mangler.

Byg Garanti

De fleste private forbrugere ønsker at bruge en byggevirksomhed med garanti. Det betyder nemlig, at de kan få dækket eventuelle fejl og mangler i forbindelse med byggeriet. Derfor er Byg Garanti et meget stærkt markedsførings- og salgsargument. Byg Garanti omfatter kun medlemmer af Dansk Byggeri, og virksomheden bliver automatisk markedsført på hjemmesiderne byggaranti.dk og krak.dk samt gennem Dansk Byggeris landsdækkende kampagner for Byg Garanti.

Sådan er du sikret med Byg Garanti

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti.

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms* pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl, og op til ti år for skjulte fejl og mangler.​

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk